Uitgelicht

Uitgelicht door Sharefunding® Partner Orange Octopus

Green Caravan de echt duurzame laadoplossing!

De kranten staan er vol van: het elektriciteitsnet is overbelast. Daardoor kunnen nieuwe laadpleinen voor elektrische auto's of vrachtwagens nauwelijks worden aangesloten. Maar ook: 60% van de Nederlandse elektriciteit (2022) komt uit fossiele brandstoffen als aardgas en kolen.

Lees verder
Uitgelicht door Sharefunding® Partner Funding Masters

CODE49 het landgoed voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze missie is om met code 49 een compleet centrum voor persoonlijke ontwikkeling neer te zetten. Dat doen we door samen Landgoed Venwoude aan te kopen. Schrijf je in.

Bekijk Eyeventure
Uitgelicht door Sharefunding® Partner Funding Masters

MOSS. LAST MILE HEROES 2.0

MOSS. is pas twee jaar oud maar heeft al bijna 500 fietskoeriers betrokken. Mensen van alle leeftijden van 18 tot 72 zitten op de fiets om pakketten halen en bezorgen. Vanuit 7 hubs hebben ze al 3 miljoen pakketten bezorgd.

Lees verder
Uitgelicht door Sharefunding® Partner Funding Masters

Fish Tales breekt nu ook echt door op de Amerikaanse markt.

Fish Tales is een sterk Nederlands bedrijf dat zich richt op duurzame vis. Opgericht door vis-specialist Bart van Olphen en Harm Jan van Dijk. Vanuit het niets hebben ze met hun visconserven en gerookte zalm inmiddels een stevig bedrijf gebouwd met €15 miljoen omzet in 2022. Hun doel is lekker ambitieus, groeien naar €100 miljoen in 2027.

Lees verder