Pricing voor bedrijven

Met GO, SHARE en FUND kan je altijd bereiken wat je wilt, wanneer je wilt. Haal het meeste uit je aandelenkapitaal. Beheer het op Eyevestor! Een abonnement voor elke fase! Van start tot exit.

Simpel & waardevol: betaal voor wat je gebruiktDrie plannen om een pakket te bieden voor elke fase en behoefte van je bedrijf.

Met GO kunt u aan de slag en maximaal 20 aandeelhouders en investeerders privé beheren. SHARE is er als u wilt groeien en uw medezeggenschap optimaal wilt benutten. Met FUND kunt u alles inzetten om optimaal te delen! Met ALL-IN kan je zelfs volledig los gaan.

Abonnementen zijn jaarlijks en kunnen op elk moment worden geüpgraded.


Bekijk de GO SHARE FUND abonnementen in detail. Check de evenement kosten pagina.

ALL-IN

Weet je zeker dat je je eerste €1 miljoen in twee maanden gaat sharefunden en is je family, friends and fanbase zo groot dat je honderden tot wel 1,000 aandeelhouders verwacht. Ga dan ALL-IN.

Voor €17.500,- kan je je eerste €1 miljoen funden en 1,000 vestors betrekken, inclusief de eenmalige opzet en je LEI code. Het komt neer op bijna €10.000,- korting t.o.v. het FUND abonnement. De helft is vooraf te betalen. De andere helft zodra er €100.000,- gefund is. Wil je ALL-IN bespreken, klik hier.Miljoenen € gesharefund

Transactiekosten %

€ 0 - 10

2,5% - 1,5% (0,1% korting per miljoen €)

€ 10 - 20

1,5%

Meer

1,25%
Meer rekeningen*

Kosten per rekening (excl. BTW)

Tot en met 500

€ 0,25

Vanaf 501

€ 0,10

Vanaf 5.001

€ 0,05


*Per rekening per maand bovenop het aantal rekeningen dat al inbegrepen is. Dit geldt voor alle rekeningen. Met of zonder positie.

Voorbeeld:

Je hebt 800 rekeningen in je eyeventure en je hebt plan "FUND", dan worden er 700 rekeningen extra in rekening gebracht (de eerste 100 zijn inbegrepen). De volgende 500 rekeningen vallen in de eerste staffel en kosten 500 x € 0,25 x 12 = € 1.500,- per jaar. De laatste 200 rekeningen vallen in de volgende staffel en kosten 200 x € 0,10 x 12 = €240,- per jaar. De totale kosten voor 800 rekeningen bedragen dus €1.500,- + € 240,- = € 1.740,- per jaar (excl. BTW).

Voor abonnementen en rekeningen zijn de bedragen excl. BTW. Over transacties wordt geen BTW geheven.Bereken hieronder hoeveel je fundingronde kost met de sharefunding calculator.
GO-abonnement: € 300,-
SHARE-abonnement: € 600,-
FUND-abonnement: € 1.200,-

De eenmalige kosten bij livegang zijn abonnement gerelateerd. Upgrade je je abonnement gedurende jaar 1 dan betaal je enkel het verschil. Wanneer van toepassing, zijn de eenmalige kosten inclusief de Eyecon Issuance, Eyecon Governance (EGC) en de EBI, de wettelijk verplichte Essentiële Beleggingsinformatie controle (de EBI wordt ook wel de KIIS genoemd. KIIS staat voor Key Investment Information Sheet).

Wanneer je met een Sharefunding® Partner samenwerkt voor de on-boarding en livegang ontvang je 50% korting op de eenmalige livegang kosten.Bekijk de Veelgestelde Vragen hieronder, boek een gesprek met ons of bekijk voorbeelden van bedrijven die je voor gingen, bezoek de casuspagina.

Je kunt ook alle vier plannen en functies in detail bekijken. En hier vind je eenmalige evenement gerelateerde kosten. Kosten die voortkomen uit een behoefte, een evenement waarbij relevante processen voortvloeien.

In principe betalen investeerders niets, tenzij ze verkopen. Bekijk ook de transactiekosten voor investeerders.
Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen bedrijf kan ik dan mijn eigen eyeventure hebben?

Jazeker! Daarom is er plan GO! Met GO kan je met je eerste 20 aandeelhouders aan de slag.

De kosten zijn maandelijks weergegeven is er een minimumperiode?

De minimumperiode is telkens een jaar. Voor Events en Rekeningen factureren we wanneer van toepassing.

Ik heb plan GO en wil meer rekeningen hebben is dat mogelijk?

Het is mogelijk om meer rekeningen te hebben vanaf het plan SHARE. Dan moet je aan de juridische voorwaarden voldoen, waaronder ook de Eyecon Governance Check doorlopen hebben.

Binnenkort verwachten we meer rekeningen nodig te hebben in ons plan, kan ik dan upgraden?

Je kan altijd upgraden, op eender moment. Je betaalt dan enkel voor het verschil voor het jaar. Downgraden kan je elk jaar.

Hoe werkt de korting op de transactiekosten per miljoen gesharefund?

De korting van 0,1% is toegepast op alle transacties, zodra de volgende tier bereikt is. Eén keer per kwartaal wordt de staffelkorting herzien en aangepast.