FISH TALES

Uitgelicht door Sharefunding® Partner

UITGELICHT

door Sharefunding® Partners

Van onze partner Funding Masters:

Fish Tales is een sterk Nederlands bedrijf dat zich richt op duurzame vis. Opgericht door vis-specialist Bart van Olphen en Harm Jan van Dijk. Vanuit het niets hebben ze met hun visconserven en gerookte zalm inmiddels een stevig bedrijf gebouwd met €15 miljoen omzet in 2022. Hun doel is lekker ambitieus, groeien naar €100 miljoen in 2027. De solide basis ligt in Nederland waar ze verkrijgbaar zijn bij alle supermarkten. Daarnaast liggen de producten ook in België en Duitsland in de schappen. Maar de echt grote groei komende jaren zit in Amerika!

Fish Tales staat voor duurzame visvangst zodat we met zijn allen oneindig kunnen blijven genieten van verse vis. Happy Fisherman, Healthy Oceans is dan ook niet voor niks hun slogan. Als enige tonijn in blik leverancier zijn ze fair trade gecertificeerd.

Fish Tales breekt nu ook echt door op de Amerikaanse markt. Het afgelopen jaar hebben ze deal na deal gesloten met de echt grote partijen. Wow, binnen bij Walmart, Costco, Wholy Foods Markets en nog veel meer partijen. De hele top 3 wordt door Fish Tales bediend en de helft van de top 20 supermarktketens. In het eerste kwartaal was de omzet al hoger dan in heel 2022!!! Zonder Walmart en Costco, daar start de verkoop in het najaar. Om die sterke groei in Amerika te ondersteunen is nieuw groeikapitaal nodig. Wij zijn mega trots dat Fish Tales, onder onze begeleiding, alweer haar derde sharefundingronde heeft gestart op Eyevestor!Fish Tales schrijft zelf: “De wereld van vis veranderen. Wij geloven dat het kan! Wij geloven dat we de wereld van vis kunnen veranderen. De consument bewust maken, het duurzaam alternatief meer beschikbaar maken en de industrie hierin meenemen. Die stappen zijn nodig. Om dit te kunnen bereiken zoeken we aandeelhouders die niet allen financieel betrokken zijn, maar ook persoonlijk willen bijdragen om stappen te zetten naar een betere wereld met gezonde oceanen. Die willen bijdragen aan het bouwen van een community die de wereld in beweging zal brengen.”

De belangrijkste kenmerken van deze ronde zijn:

  • Doelbedrag financieringsronde: €1,0 mln. LET OP: inmiddels is het doel al ruimschoots overschreden en zijn extra certificaten beschikbaar gesteld. Het maximum op te halen bedrag is €1,5 mln.
  • Bedrijfswaardering: €21 miljoen voor uitgifte nieuw kapitaal (pre money)
  • Minimale inleg: €250,-
  • Koers certificaat: €1,95
  • Verwacht rendement: gemiddeld 25% koersstijging per jaar van nu tot eind 2027.

Het is natuurlijk heel mooi om te kunnen melden dat Fish Tales in 2021 haar eerste ronde van €1,1 miljoen heeft gedaan. Het koersrendement voor deze groep is maar liefst 95%. In 2022 heeft de tweede ronde ook weer €1,1 mln. opgebracht. Sinds die ronde is de koers 47% gestegen.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een betere wereld door echt duurzame visvangst? Wordt dan ook aandeelhouder en investeer. Zo’n 1.100 mensen zijn je al voorgegaan. Enne…investeer je voor 1 juli, dan ontvang je een mooie welkomstbonus die oploopt tot 75 bonuscertificaten en een mooi visdiner.
Je leest alles over de plannen, vooruitzichten en investeringsinformatie van Fish Tales op hun investeringspagina. Je kunt eenvoudig investeren door in te loggen en op de investeerknop te klikken.

Fish Tales wordt begeleid door Funding Masters uit Baarn. Je kunt hen bereiken via hello@fundingmasters.nl. Neem gerust contact op als je meer wilt weten! Of bezoek Funding Masters's Sharefunding® Partnerpagina.