Onze missie: Own it!

Ondernemers laten ondernemen vanuit eigen vermogen; en investeren, funden en participeren in bedrijven, waar je in gelooft, toegankelijk, eenvoudig en fun maken voor iedereen.
# #

The share company

Wij zijn The Share Company.

Door tientallen jaren ervaring in de financiële sector, het MKB en IT hebben we opgemerkt dat organisaties met 10 tot 1.000 werknemers geen mogelijkheid hebben om liquiditeit in hun aandelenkapitaal te creëren.

Daarom hebben we in 2015 besloten om de financiële wereld te laten samensmelten met IT, engagement, energie en ondernemerschap.

We maken de aandelenmarkt beschikbaar voor zowel 99% van alle bedrijven, als alle mensen die nog niet actief beleggen in de aandelen van de bedrijven waar ze in geloven en bijhoren. Het resultaat is namelijk een andere maatschappij. De Aandeelmaatschappij.

Met gelijkgestelde belangen bouw je een totaal andere relatie op. Doe je het goed dan zijn je co-owners ook tegelijk je trouwste klanten en je beste ambassadeurs.

De mogelijkheid om eenvoudig bij elkaar geïnvesteerd te zijn

Een ecosysteem

Meer dan een platform. Een ECOsysteem, een infrastrcutuur voor alle betrokkenen. Een heel ecosysteem aan ondernemers, investeerders en partners. Partners zijn een integraal onderdeel. Op eyevestor staan vraagt strategie en langdurige relaties. Omdat dit eyevestor zo bijzonder maakt introduceren wij jullie graag aan hen.
Mifox De sharefunding specialist
Startupdesk Een progamma die startups, bedrijven en andere organisaties helpt met een schaalbaar en lean business plan.
Funding Masters Masters in sharefunding
Sharefunders Sharefunders across the universe
icons/chevron-down
icons/chevron-down

Ons beter leren kennen?

Werk je dagelijks ook met ondernemers? Ken je hun behoeften? Ben je zelf ondernemer en wil je ons beter leren kennen? Laten we dan praten!
GIJS DALEN MEURS CEO