Sharefunding® met Eyevestor

Verder op eigen vermogen

Totaaloplossing

Een totaaloplossing met geavanceerde tools. Voor alles van het vastleggen van je initiële afspraken tot het openstellen van je eigen marktplaats.

Niet lenen maar sharen

Begin niet met een schuld, maar met eigen vermogen én aandeelhouders als ambassadeurs. Verbind en verenig door te sharefunden!

Betrek je medewerkers

Creëer de optimale cultuur met de participatie van werknemers. Je werknemers worden nu medewerkers!

Engage - betrek, verbind

Verbinden met klanten, partners en investeerders. Een volledig community platform om jouw co-owners te verbinden en te motiveren. Maak ze je beste ambassadeurs.

Hoe werkt het?

Registreer je bedrijf, digitaliseer je aandelen en je register en begin je sharefunding® campagne

Maak een gebruikersaccount. Zet je eyeventure op. Personaliseer je profiel en bepaal hoe zichtbaar je bent voor anderen. Het instellen en opzetten van je bedrijf en sharefunding op Eyevestor kun je ook door een van onze partners laten doen
 • Bepaal wie en hoe iemand mag meedoen
 • Bepaal hoeveel je aandelen kosten
 • Bepaal wanneer en hoe je een ECO (Eyeventure Community Offering) opzet en voor wie
 • Bepaal welk % aandelen je wilt vergeven voor je sharefundingronde

Finetune

Hier ligt het echte werk. Bepaal je voorwaarden, zet de juridische vorm op, richt je eyeventure in. Leg complexe afspraken eenvoudig vast, duidelijk voor iedereen.
 • Go public of blijf private. Richt alles flexibel in
 • Bepaal de participatievorm in de vorm van member types. Je kan tot 4 type aandeelhouders definiëren
 • Richt je eyeventure in zodat je plan en je boodschap goed overkomt
 • Betrek een eyevestor partner om optimaal, snel en goed je plannen te realiseren

Nodig je aandeelhouders en investeerders uit

Maak accounts aan voor je aandeelhouders, beloon je werknemers en klanten met shares
 • Digitaliseer je aandelen
 • Maak accounts aan voor je bestaande aandeelhouders
 • Transfereer hun positie naar hun accounts
 • Richt je cap table in

Na al het inrichten zet je jullie eyeventure live. Gefeliciteerd, je onderneming staat nu op jouw ‘beurs’

Financier groei en vergroot de betrokkenheid! Verbind je stakeholders als co-owners

Houd iedereen op de hoogte via je eigen Community omgeving. Geef investeerders inspraak of juist niet. Faciliteer je eigen marktplaats.
 • Meer aandelen nodig? Geef nieuwe uit!
 • Peil de mening van je shareholders in de community pages
 • Bepaal je waardering en stel je voorwaarden
 • Zet je subscription omgeving op en nodig mensen uit hun investering in te schrijven
 • Converteer je inschrijvers door ze een account en transactie te geven. Met 1 druk op de knop!
 • Volg je investering real-time en krijg elke werkdag betaald
 • Communiceer direct met al je mede-eigenaren met de uitgebreide community module
 • Hou online video conferences, verstuur polls en krijg direct berekend hoe de stemmen wegen

Veelgestelde vragen

Wat is sharefunding®?

Sharefunding® is Eyevestor's innovatieve manier om met aandelen te financieren, gericht op het bouwen van langdurige relaties en gelijke belangen tussen bedrijven en hun aandeelhouders. Het stelt je in staat om diverse aandeelhouders zoals klanten, partners en medewerkers te betrekken, en biedt toegang tot een breed scala aan investerings- en transactiemogelijkheden.


Met meer dan 15 verschillende transactietypes ondersteunt het de volledige levenscyclus van aandelenkapitaal. Eyevestor versterkt de band met aandeelhouders door een dynamische community module voor interactie en betrokkenheid.

Wat is Eyevestor?

Eyevestor transformeert hoe ondernemers hun eigen vermogen benutten. Ons sharefunding® platform maakt het eenvoudiger om aandelenkapitaal te digitaliseren, financiering te werven, en werknemersparticipatie te bevorderen.


Met onze tools en community-functie bouw je sterke relaties op met aandeelhouders, die verder gaan dan financiële investeringen. Of je nu groeikapitaal zoekt, werknemers wilt belonen, of aandelen toegankelijker wilt maken, Eyevestor biedt een complete oplossing. Wij geloven in een wereld waar investeren, kopen en verkopen van aandelen voor iedereen toegankelijk is. Welkom bij Eyevestor - waar we delen in elkaars succes.

Wat is onze visie?

Onze visie is het transformeren van de wereldwijde aandelenmarkt door het MKB te empoweren om hun meest waardevolle bezit - hun aandelen - te delen en te vermenigvuldigen. We streven ernaar een aandeelmaatschappij te creëren waar investeren draait om betrokkenheid en interesse, toegankelijk voor iedereen. Eyevestor maakt het mogelijk om lokaal en globaal in elkaar te investeren. Durf te delen, want door te delen, vergroot je je reikwijdte.

Hoe zit het met de naleving van de regelgeving?

Eyevestor waarborgt volledige naleving van de regelgeving met een Europese Crowdfundingvergunning (ECSPR), uniek onder Sharefunding® platforms. Ons ecosysteem voldoet strikt aan AFM en ESMA-richtlijnen, ondersteund door onze Algemene & Gebruiksvoorwaarden.

Wat is ons product?

Eyevestor transformeert hoe ondernemers aandelen benutten. Ons platform maakt het mogelijk om aandelen te verkopen, verdelen of belonen, geheel op jouw voorwaarden. Versterk je community door ze te betrekken als ambassadeurs en mede-eigenaren. Geschikt voor elke bedrijfsfase, maakt Eyevestor aandelenverkoop veilig, toegankelijk en transparant, voor startups tot MKB's.

Welke problemen lossen we op?

Eyevestor, hét platform voor sharefunding, biedt een scala aan oplossingen voor ondernemers, aandeelhouders en investeerders.


We zetten ons in voor financiële diversificatie door traditionele financieringsmethoden te overstijgen, waardoor bedrijven flexibeler en onafhankelijker worden.


Ons platform stimuleert community-building, verhoogt merkloyaliteit en biedt flexibiliteit in aandelenstructuren, wat bijdraagt aan een sterke bedrijfscultuur en -strategie. Eyevestor maakt innovatieve talentwerving mogelijk door aandelenparticipatie, verhoogt markttransparantie en bouwt vertrouwen op met investeerders.


We stimuleren innovatie, vergroten bekendheid en bieden liquiditeit voor aandeelhouders. Ons platform bevordert medewerkersbetrokkenheid en vergemakkelijkt internationale expansie. Eyevestor ondersteunt MVO-initiatieven en draagt bij aan de SDG's en ESG-criteria, gericht op eerlijke economische groei, verminderen van ongelijkheid, en het bevorderen van vreedzame, inclusieve samenlevingen.


Eyevestor is de sleutel tot een toegankelijke, flexibele en transparante aandelenmarkt voor elk bedrijf.

Kan ik zien hoe het werkt?

Zeker, ontdek hoe Eyevestor werkt door gratis je eigen Eyeventure aan te maken en zelf te investeren. Zo ervaar je direct wat stakeholders meemaken. Start met ons PREP-abonnement om Eyevestor te verkennen. Kies later uit onze abonnementen - PREP, GO, SHARE, FUND - voor meer mogelijkheden.

Wat is de eyecon?

De eyecon is geen munt, token of crypto, maar een digitale representatie van juridisch eigendomsrecht binnen Eyevestor. Afhankelijk van het bedrijf, kan dit aandelen, certificaten van aandelen of lidmaatschapsrechten betreffen. Eyecons zijn direct in euro's te kopen zonder conversie, waarbij de specifieke rechten en details altijd duidelijk zijn vermeld onder de 'Legal' tab van elke Eyeventure. Ons platform waarborgt volledige wettelijke naleving.

Mag elk bedrijf op Eyevestor?

Ja, elk bedrijf kan zich bij Eyevestor aansluiten. Met een GO-abonnement krijg je tot 20 accounts, zonder dat een juridische entiteit vereist is. Je eyeventure blijft privé. Voor meer accounts of publieke zichtbaarheid, upgrade naar SHARE of FUND. Details vind je op onze pricingpagina.

Welke controle oefent Eyevestor uit op eyeventures?

Eyevestor streeft naar een betrouwbaar ecosysteem door de balans tussen vrijheid en controle. We focussen op bilaterale transacties tussen ondernemers en investeerders, waarbij onze hoofdcontrole is om de echtheid en eerlijkheid van Eyeventure-aanbiedingen te valideren. Verantwoordelijkheid ligt bij de partijen zelf, maar we grijpen in waar nodig om integriteit te waarborgen. Voor meer informatie, zie onze pricingpagina.

Je hebt Sharefunding® geregistreerd, wat houdt dat in?

Sharefunding® is meer dan (equity) crowdfunding; het is een unieke financieringsvorm met een eigen identiteit. Om de authenticiteit te beschermen en misbruik te voorkomen, hebben we de term officieel geregistreerd.

Wat is een aandeelhoudersregister?

Een aandeelhoudersregister is een lijst met alle aandeelhouders van een bedrijf, inclusief hun gegevens en het aantal aandelen dat ze bezitten. Het up-to-date houden is wettelijk verplicht. Eyevestor automatiseert dit proces efficiënt, waardoor je gemakkelijk aan je verplichtingen voldoet.

Wat is een Cap-table?

Een cap-table, of kapitalisatietabel, toont wie wat bezit in een bedrijf, inclusief aandelen en prijzen. Het helpt bij het plannen van financiering en bedrijfsgroei. Goed beheer is essentieel voor strategische beslissingen.

Waarom is het belangrijk je aandelenregister en cap-table bij te houden?
Een actueel aandelenregister en cap-table zijn cruciaal voor elke ondernemer. Ze vormen de basis voor wettelijke naleving, financiële planning, en relaties met aandeelhouders. Deze registers bieden inzicht in eigendomsverhoudingen, essentieel voor financiering en transacties.


Eyevestor digitaliseert dit proces efficiënt, biedt elke mede-eigenaar een eigen rekening en vereenvoudigt transacties, waardoor het beheer gestroomlijnd en transparant wordt.

Hoe kan ik hulp krijgen bij het opzetten en begeleiden van mijn register, mijn eyeventure, mijn marketing en mijn fundingronde?

Bij Eyevestor begrijpen we dat het navigeren door sharefunding® uitdagingen kan opleveren. Daarom bieden we toegang tot een netwerk van Sharefunding® partners met expertise in strategie, PR, marketing, financiering (en meer). Bekijk onze Sharefunding® partners pagina om de juiste expert voor jouw behoeften te vinden. Voor meer persoonlijke begeleiding, probeer eerst onze Sharefunding Readiness Check.


Daarnaast krijg je als eyeventure toegang tot onze uitgebreide bibliotheek met handleidingen en werkgidsen om je op weg te helpen. Samen zetten we de volgende stap naar jouw succes.

Vraag een demo aan

We bespreken al je behoeften en de flexibele mogelijkheden
Laten we praten! Madeline van Schothorst