Klachten

Dank dat we de kans krijgen je klacht te ontvangen


Een klacht kan worden ingediend door een e-mail te sturen naar complaints@eyevestor.com, per onderstaande formulier of per post (zie beschreven adres hieronder).

Om een ​​klacht ontvankelijk te laten zijn, moet u uw persoonlijke gegevens achterlaten, een volledige referentie van de investering en/of overeenkomst waarop de klacht betrekking heeft, een samenvatting van waar de klacht over gaat, de datum van de feiten die tot de klacht hebben geleid , en de schade, verlies of nadeel veroorzaakt. De taal waarin de klacht kan worden ingediend is Nederlands (Nederlands) of Engels.

De klacht kan worden gericht aan de Klantenservice van Eyevestor. Na ontvangst stuurt Eyevestor u de identiteits- en contactgegevens, waaronder het e-mailadres en telefoonnummer, van de persoon aan wie of tot wie de klager zich kan richten met een vraag over zijn klacht. Eyevestor zal u tevens een indicatieve termijn geven waarbinnen u een reactie op uw klacht krijgt. Bij de behandeling van de klacht zet Eyevestor zich in om alle relevante bewijzen en informatie met betrekking tot een klacht te verzamelen en te onderzoeken en zo nodig aanvullende informatie op te vragen.

Je krijgt binnen tien werkdagen antwoord waarin de vervolgstappen worden gedeeld. Eyevestor zal trachten de klacht zo snel mogelijk op te lossen. Eyevestor is echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor handelingen of verplichtingen van een gebruiker.

Eyevestor B.V.
Europalaan 100
3526KS Utrecht
Nederland

First and last name