MOSS. LAST MILE HEROES 2.0

Uitgelicht door Sharefunding® Partner

UITGELICHT

door Sharefunding® Partner Funding Masters

Investeer in de toekomstvaste oplossing voor duurzaam transport in de stad

MOS Sjpg MOSS. Last Mile Heroes. Investeer in de toekomstvaste oplossing voor duurzaam transport!


Van onze Sharefunding® Partner Funding Masters:


MOSS. is pas twee jaar oud maar heeft al bijna 500 fietskoeriers betrokken. Mensen van alle leeftijden van 18 tot 72 zitten op de fiets om pakketten halen en bezorgen. Vanuit 7 hubs hebben ze al 3 miljoen pakketten bezorgd.

De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt om MOSS. door te ontwikkelen naar een future proof concept, mede dankzij de investeerders in MOSS hun eerste sharefundingronde.

MOSS. 2.0, is nu al de leider op het gebied van Duurzame Stadsdistributie. Bij MOSS. waren ze al kampioen pakketjes bezorgen van A naar B, maar ze doen nog veel meer. Via hun lokale stadshubs ontzorgen ze ondernemers volledig op gebied van de ‘last-mile’ logistics.

Ze willen en kunnen nog veel harder groeien! Meer pakketten bezorgen en vooral ook op meer plaatsen. Het is tijd voor landelijke dekking. Voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan EN voor bedrijven die een strategische invulling zoeken voor pakketbezorging en just-in-time voorraadleveringen.En natuurlijk dringen ze het aantal fossiel aangedreven busjes die dagelijks in de straat rijden terug. Kortom, toppers in Urban Logistics.

MOSS. is opgericht door Moss Dolman en zijn tweede vrouw Kirsten. Moss had een mooie carrière in de telecom. Zijn eerste vrouw werd ernstig ziek in 2013 en overleed na 1,5 jaar. Als alleenstaande vader was vrijheid geen overbodige luxe. Hij verhuisde naar het westen.

In een tweede leven kwam het nieuwe gezin op de eerste plaats. Corona brak uit. Moss zag een gat in de markt, waarmee hij flexibel was en lekker buiten op de fiets. Ondernemers helpen met pakketten rondbrengen. MOSS. is ontstaan.

Om de komende jaren MOSS. verder uit te kunnen rollen hebben ze ook groeikapitaal nodig. Kapitaal om hun olievlekstrategie uit te rollen. Met een eigen 'hub transportdienst', aflevering verzekerd. Hun franchiseformule uitbouwen, investeren in licht elektrische voertuigen en werken aan naamsbekendheid.

Bekijk er meer over op de MOSS. eyeventure.MOSS. wordt begeleid door Funding Masters uit Baarn. Je kunt hen bereiken via hello@fundingmasters.nl. Neem gerust contact op als je meer wilt weten! Of bezoek Funding Masters's Sharefunding® Partnerpagina.