Invest in eyevestor

Word een Eyevestor Vestor

The future is equity

We created that future!

Eyevestor is de pionier van sharefunding. Als eerste sharefunding platform hebben we samen méér bedrijven méér mogelijkheden gegeven. Mogelijkheden die deze bedrijven en jij als inVestor in veel gevallen anders niet hadden gehad.

Sinds de lente van 2019 is er voor €25 milioen gesharefund op Eyevestor.

In 2020 groeiden we 175% naar €4 miljoen gesharefund en in 2021 zijn we 283% gegroeid en er is alle reden om die geweldige groei door te zetten.

Met bijna 23,000 gebruikers en meer dan 70 bedrijven op ons platform zijn we van alle markten thuis. Heel bewezen dus!

Nu is het moment om op te schalen, organisatie te bouwen en internationaal te gaan. We hebben onlangs ook onze applicatie voor de nieuwste Europese AFM vergunning aangevraagd in samenwerking met KPMG.

Om te bloeien is groeigeld nodig.

De afgelopen maanden hebben we een sterk plan zorgvuldig uitgewerkt om de komende jaren hard op te schalen en al in 2023 internationaal te gaan. Dit kunnen we bereiken door hard te groeien in goede talentvolle en passievolle collega's en in heel veel meer sharefunding partners die staan te trappelen.

Als Vestor in mooie eyeventures en als gebruiker op Eyevestor, krijg je nu ook de kans om mede-eigenaar in Eyevestor te zijn.

De laatste keer dat dat mogelijk was was in de eerste week van januari 2020. Na deze ronde gaan we met relevante grote impact investeerders praten om onze plannen van de komende 5 jaar te verwezenlijken.

Met honderden Eyevestor collega's en honderden Sharefunding partners zullen we de komende jaren duizenden bedrijven méér mogelijkheden in eigen vermogen geven.

Hier een ode aan de Vestors! Jij dus!

Investeer mee! Schrijf je in. Dan houden we je als eerste op hoogte. Je blijft altijd vrij om te beslissen. Want Liberty, Equity & fraternity daar draait het om bij Eyevestor.

Oh ja, als je je nu inschrijft voor €1.250 of meer en je investeert uiteindelijk voor hetzelfde bedrag of meer dan zullen we je voor elke €250 1 eyecon in eyevestor extra als bonus geven.

Naam