Vier plannen in detail

Van start to exit. Met GO SHARE FUND kun je al je plannen bereiken.

Eyevestor is zoveel meer dan een crowfunding- of fundingplatform. Het is de oplossing voor de gehele levenscylcus van het aandeelkapitaal. Wij noemen dat sharefunding®. We zijn het sharefunding en engagement platform voor aandelen.

Na een primaire funding en met nieuwe mede-eigenaren ben je in feite een eeuwigdurende relatie aangegaan. Iedereen houdt van vrijheid om te bewegen. Zodoende is het kunnen uitstappen of juist terugkopen een belangrijke mogelijkheid die wij aan je bieden. Maar ook het communiceren, betrekken en verbinden, zodat je een optimale relatie opbouwt met je mede-aandeelhouders, is mogelijk op ons platform.

Met Sharefunding®, met een ® dus, kan dat. Ons platform geeft je talloze mogelijkheden voor de hele lifecycle van jullie relatie. Dat vertaalt zich in veel functies en keuzes die je kan instellen. Op deze pagina staan ze allemaal.

Eyevestor Sharefunding® Partners zijn er om je in dit proces en de mogelijkheden te begeleiden. Ga vooral met hen in gesprek.
Hieronder vind je alle functies en mogelijkheden die je met alle plannen kunt inrichten en realiseren.
Eyecon Governance Check

€ 350,-

We valideren of de eyeventure en de eyecon in lijn zijn met de juridische opzet en representatie.
Eyecon Issuance / Burn Check

€ 150,-

Om nieuwe eyecons uit te geven (Issuance) of niet gebruikte eyecons uit het depot te halen (Burn) dient er getoetst te worden dat de uitgifte / burn een juridische basis heeft.

Alle bedragen zijn excl. BTW. Over transacties wordt geen BTW geheven.
Eyecon Split & Check

€ 3,50 / rekening

Een eyecon split of reverse split draait om het aantal rekeningen. De betreffende issuance of burn is erbij inbegrepen. Er geldt een minimum van €350,-. Om een split te doen, moet er getoetst worden dat de split een juridische basis heeft en aan alle regels wordt voldaan. Vervolgens moet er per rekening het juiste aantal eyecons proportioneel toegekend of onttrokken worden.
CLA Conversie

€ 3,50- / rekening

Een CLA conversie kan je zelf doen. Wil je liever dat wij het doen dan kan dat. Er geldt een minimum van €350,-. Het betreft het alloceren van eyecons naar de personen wiens lening geconverteerd wordt naar eigen vermogen. Als je dit vanuit een CLA eyeventure doet dan zullen we ook de eyecons transfereren naar het depot van de CLA eyeventure. Als het een nieuwe uitgifte betreft dan is dat separaat.
Distributies

€ 250,- + 1%

Voor uitkeringen als dividendbetalingen in eyecons of in geld. Het kan ook andere Corporate Events (CE's) betreffen. CE’s zijn evenementen die zijn geïnitieerd door de eyeventure en die de status van de door dat bedrijf uitgegeven eyecons zal wijzigen. Aan een CE gaat eigenlijk altijd een (Bijzondere) Algemene Vergadering vooraf.

Er zijn verplichte en vrijwillige events. Verplichte events zijn van invloed op alle aandeelhouders. Een voorbeeld van een verplichte bedrijfsgebeurtenis is een contant dividend. Vrijwillige events, zoals de naam al doet vermoeden, je krijgt de keuze om deel te nemen. Een voorbeeld is een overnamebod. Of een keuze voor dividend in eyecons (stockdividend) of in cash.
Eyevestor Ready Analysis

€ 500,-*

*€250,- bij plan FUND.

Het hoeft niet. Het mag wel. De Eyevestor Ready Analysis is onze kijk op jouw Eyeventure. We beoordelen elk tabblad vanuit de ogen van een investeerder. Je krijgt een rapport van ons waar je vervolgens mee kan doen wat je wilt. We kijken naar je waardering en plannen. Uiteindelijk geven we je onze persoonlijke mening of we wel of niet bereid zouden zijn, op persoonlijke basis, om te investeren. Waarom wel of waarom niet? De Eyevestor Ready-analyse is onze mening en geen investeringsadvies en is ook niet bedoeld gepubliceerd te worden zonder onze toestemming. We nemen het serieus want jouw succes is ons succes. Nog slimmer is om met de juiste Sharefunding® Partner in zee te gaan. Dan is die je sparringpartner gedurende je Eyevestor Ready en Sharefunding traject.
Extra Admin User rollen (vanaf SHARE)

€ 10,- / maand

*€5,- / maand bij plan FUND.

Extra Admin User rollen kan je geven aan verschillende mensen met verschillende rollen met verschillende permissies.

CLA eyeventure

Zie opmerking

Gebruik je eerst een CLA eyeventure dan gelden in principe dezelfde kosten als voor de andere plannen. Je krijgt 50% korting op de abonnementskosten, zodra je ook een tweede eyeventure hebt en je CLA eyeventure converteert.

Meerdere eyeventures & branded label

Zie opmerking

Wil je als fonds of om andere redenen meerdere eyeventures tegelijk te beheren of een eigen branded eyeventurespagina omgeving hebben, neem dan contact op met ons.
Terug naar Pricing voor de ondernemer, de eyeventure.