Met Pasen vieren we de opstanding van Jezus

Het eyevangelie voor de opstanding van eigen vermogen

𝔐𝔢𝔱 𝔓𝔞𝔰𝔢𝔫 𝔳𝔦𝔢𝔯𝔢𝔫 𝔴𝔢 𝔡𝔢 𝔬𝔭𝔰𝔱𝔞𝔫𝔡𝔦𝔫𝔤 𝔳𝔞𝔫 𝔍𝔢𝔷𝔲𝔰...

Een mooi moment om de missie van Eyevestor nog eens toe te lichten.
Eyevestor staat voor 𝔼𝕢𝕦𝕚𝕥𝕪 𝕐𝕠𝕦 𝔼𝕒𝕣𝕟 (𝔼 𝕐 𝔼), waarbij Vestor staat voor investeerders die niet alleen maar vanuit financieel gewin betrokken willen zijn bij de onderneming; een vestor deelt mee in het financiële succes en risico maar - en dat is zo ontzettend belangrijk - óók in de missie waar die onderneming om bestaat.

𝘔𝘦𝘵 𝘌𝘺𝘦𝘷𝘦𝘴𝘵𝘰𝘳 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 (𝘸𝘦𝘥𝘦𝘳)𝘰𝘱𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘌𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘝𝘦𝘳𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯.
Aandelen zijn voor 99% van de bedrijven in de loop der eeuwen het kind van de rekening geworden. Uitsluitend toegankelijk voor bevoorrechte ondernemers.
We bieden de mogelijkheden voor deze "opstanding" door aandelen in bedrijven waar je je toe aangesproken voelt, toegankelijk te maken voor iedereen. Dit 𝔼𝕪𝕖𝕧𝕖𝕟𝕘𝕖𝕝𝕚𝕖 dragen we elke dag uit.

𝘚𝘰𝘮𝘴 𝘷𝘰𝘦𝘭𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘢𝘭𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘷𝘢𝘯𝘨𝘦𝘭𝘪𝘦.
Want in de basis is het zo basaal. Zo logisch... En tegelijkertijd draait het om geloof, vertrouwen & verbinding naar een gezamenlijk toekomst. Zoals vroeger kathedralen gebouwd werden. Een aandeel is dan ook het enige financiële instrument dat echt kan verbinden. 𝕊𝕙𝕒𝕣𝕖𝕗𝕦𝕟𝕕𝕚𝕟𝕘 𝕖𝕟 𝕖𝕟𝕘𝕒𝕘𝕖𝕞𝕖𝕟𝕥 noemen we dat.

𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳𝘴, 𝘢𝘭𝘴 𝘮𝘪𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘳𝘪𝘴𝘴𝘦𝘯, zijn we dagelijks bezig om de mogelijkheden te laten zien en uit te werken, zodat je meer kunt doen vanuit het eigen vermogen van de onderneming.

𝘒𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘵𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘨𝘳𝘰𝘰𝘵 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯𝘶𝘪𝘵 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘣𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘪𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘥𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘢𝘯𝘩𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳𝘴, 𝘨𝘦𝘭𝘰𝘷𝘪𝘨𝘦𝘯, 𝘢𝘢𝘯𝘴𝘱𝘳𝘦𝘦𝘬𝘵.
Bedrijven en merken zijn eigenlijk niet anders. Het Engels woord 𝕔𝕠𝕞𝕡𝕒𝕟𝕪 is er ook veelzeggend over. Natuurlijk zijn hierbij waarden als betrokkenheid, verbinding en tot de verbeelding spreken van cruciaal belang. Als daar dus voldoende sprake van is, dan zijn mede-eigenaarschap en aandelen echt de allermooiste vorm om aanhangers voor je bedrijf te vinden. En deze te behouden, of het nu medewerkers, klanten of andere belanghebbenden zijn.

𝘏𝘦𝘵 𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘦𝘭 𝘬𝘢𝘯 𝘰𝘱 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘪𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘦𝘯𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘶𝘭𝘵𝘪𝘦𝘮𝘦 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘰𝘮 𝘣𝘦𝘸𝘦𝘨𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘱 𝘨𝘢𝘯𝘨 𝘵𝘦 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘵𝘰𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯. 𝘖𝘮 𝘻𝘰𝘥𝘰𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘳𝘰𝘣𝘶𝘶𝘴𝘵𝘦 𝘦𝘯 𝘥𝘶𝘶𝘳𝘻𝘢𝘮𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘣𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯, 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘨𝘦𝘴𝘵𝘦𝘭𝘥 𝘻𝘪𝘫𝘯.

𝕬 𝖒 𝖊 𝖓 !