Eyeopeners Winter 2021 | Nieuws om te delen

A great year for sharefunding!

Eyeopeners Winter 2021 | Nieuws om te delen

Beste Vestor

Ondanks al het goede, het slechte en het lelijke (the good, the bad, the ugly) dat 2021 ons heeft gebracht, is het een topjaar geweest voor de meeste van onze eyeventures en daarmee ook voor Eyevestor.

Wij, de Eyevestor Partners en de eyeventures, zijn ongelooflijk dankbaar dat je een early adopter bent geweest van sharefunding en dankbaar voor het geloven in de vele mooie bedrijven die ervoor hebben gekozen om hun sharefunding-avontuur op Eyevestor te starten. Ons kerstcadeau is vandaag bezorgd met dit mooie artikel in de Telegraaf.

Vorige week waren we gastheer voor de Droomstart business idea pitch wedstrijd. 4 winnaars zullen worden begeleid bij het starten van hun business droom. We zijn erg trots om een ​​centrale partner te zijn van Droomstart. 2022 brengt een aantal geweldige podcasts over deze ideeën en hun tocht naar ondernemerschap. Droomstart is een initiatief van De Ondernemer en As We Speak Podcast en Eyevestor.

Met dank aan de mooie reportages van steeds meer eyeventures hebben we ook onze eigen lat hoger gelegd. Het thema van deze Eyeopeners is Samen is alles beter! Niet geheel toevallig ook de allereerste slogan van Eyevestor in 2015!

2021 was een prachtig groeijaar waarin de volgende bedrijven erin zijn geslaagd om een ​​of meerdere openbare ECO's (Eyeventure Community Offering) te behalen, gefeliciteerd: Sharepeople, Neleman, Fish Tales, Vegan Masters, Kies Menu, Whooler, European Sleeper, Magnolia, Kersten Wielersport, ISO-genie, Fromanteel!

Klik op de onderstaande omslag en je kunt beginnen met lezen.

Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een veilig, bloeiend en gezond 2022!