Pricing voor bedrijven

Met GO, SHARE en FUND kan je altijd bereiken wat je wilt, wanneer je wilt. Haal het meeste uit je aandelenkapitaal. Beheer het op Eyevestor! Een abonnement voor elke fase! Van start tot exit.

Simpel & waardevol: betaal voor wat je gebruikt

  • Eenmalige kosten bij implementatie en validatie
  • Jaarlijks abonnement naar keuze
  • Jaarlijks aantal investeerdersrekeningen die je hebt
  • Transactiekosten over de transacties waar jij bepaald hebt dat jij betaalt
  • Evenement kosten wanneer jij gebruik maakt van het evenement

Drie plannen om een pakket te bieden voor elke fase en behoefte van je bedrijf. Abonnementen zijn jaarlijks en kunnen op elk moment geüpgraded worden.


Check de Abonnementen in detail en de evenement kosten pagina.Miljoenen € gesharefund


€ 0 - 10

2,5% - 1,5% (0,1% korting per miljoen €)

€ 10 - 20

1,5%

Méér

1,25%


Extra rekeningen*


Tot en met 500

€ 0,25

Vanaf 501

€ 0,10

Vanaf 5.001

€ 0,05


*Per rekening per maand bovenop het aantal rekeningen dat al inbegrepen is. Dit geldt voor alle rekeningen. Met of zonder positie.

Voorbeeld

Je hebt 800 rekeningen in FUND, dan worden er 700 rekeningen extra in rekening gebracht. De eerste 100 zijn inbegrepen. De volgende 400 rekeningen vallen in de eerste staffel en kosten 400 x € 0,25 x 12 = € 1.200,- per jaar. De laatste 300 rekeningen vallen in de volgende staffel en kosten 300 x € 0,10 x 12 = €360,- per jaar. De totale kosten voor 800 rekeningen bedragen dus €1.200,- + € 360,- = € 1.560,- per jaar. Ofwel € 1,95 per rekening per jaar.

Voor abonnementen en rekeningen zijn de bedragen excl. BTW. Over transacties wordt geen BTW geheven.
Bereken hieronder hoeveel je fundingronde kost met de sharefunding calculator.
Als je eyeventure aangemaakt is vóór 15 mei 2024 en live is vóór 15 juni 2024 betaal je geen eenmalige kosten. En is je Eyecon Governance Check en je Essentiële Beleggingsinformatie (EBI / KIIS) inbegrepen.


Livegang kosten

GO: € 300,-
SHARE: € 600,-
FUND: € 1.200,-

De eenmalige kosten bij livegang zijn abonnement gerelateerd. Upgrade je je abonnement gedurende jaar 1 dan betaal je enkel het verschil.

Wanneer van toepassing, zijn de eenmalige kosten inclusief de Eyecon Issuance, Eyecon Governance Check (EGC) en de EBI, de wettelijk verplichte Essentiële Beleggingsinformatie controle. De EBI wordt ook wel de KIIS genoemd. KIIS staat voor Key Investment Information Sheet.

Wanneer je met een Sharefunding® Partner samenwerkt voor de on-boarding en livegang ontvang je 50% korting op de eenmalige livegang kosten.


Legal Entity Identifier (LEI):

Elke organisatie die financiële instrumenten verhandeld is verplicht een LEI te hebben. Indien je eyeventure entiteit er geen heeft organiseren we dat eenvoudig, snel en voordelig met onze LEI-partner voor € 60,-.


Evenement kosten:

Evenement kosten zijn kosten die voortkomen uit een behoefte, een evenement waarbij relevante processen voortvloeien. Voorbeelden zijn uitgifte of burn requests, escrow, split, conversie, dividend distributies. Ze worden aangerekend in overleg en wanneer van toepassing vind je hier.
Op de eenmalige, livegang-, LEI en evenement-kosten zijn BTW van toepassing.


Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen bedrijf kan ik dan mijn eigen eyeventure hebben?

Jazeker! Daarom is er plan GO! Met GO kan je met je eerste 20 aandeelhouders aan de slag.

De kosten zijn maandelijks weergegeven is er een minimumperiode?

De minimumperiode is telkens een jaar. Voor Events en Rekeningen factureren we wanneer van toepassing.

Ik heb plan GO en wil meer rekeningen hebben is dat mogelijk?

Het is mogelijk om meer rekeningen te hebben vanaf het plan SHARE. Dan moet je aan de juridische voorwaarden voldoen, waaronder ook de Eyecon Governance Check doorlopen hebben.

Binnenkort verwachten we meer rekeningen nodig te hebben in ons plan, kan ik dan upgraden?

Je kan altijd upgraden, op eender moment. Je betaalt dan enkel voor het verschil voor het jaar. Downgraden kan je elk jaar.

Hoe werkt de korting op de transactiekosten per miljoen gesharefund?

De korting van 0,1% is toegepast op alle transacties, zodra de volgende tier bereikt is. Eén keer per kwartaal wordt de staffelkorting herzien en aangepast.