Investeren in technologie bedrijven

Wat zijn de aandachtspunten?

Investeren in technologie bedrijven

Investeren in technologie bedrijven is populairder dan ooit. Een grote groep (particuliere) investeerders is ervan overtuigd dat deze bedrijven de toekomst hebben.

Wat zijn je mogelijkheden om te investeren? En hoe zorg je dat je betrokken bent (en blijft) bij bedrijven die jij helpt hun vleugels uit te slaan? Sharefunding biedt de mogelijkheid tot investeren. Bovendien word je ambassadeur in plaats van anonieme aandeelhouder. De betrokkenheid is groot, waardoor je dicht op de bal zit en een vinger aan de pols houdt bij de ontwikkelingen die er plaatsvinden.

Technologiebedrijven: sharefunding

Technologiebedrijven werken digitaal en bewegen voornamelijk online. Dat sluit geweldig aan op sharefunding, bijvoorbeeld bij ons op he Eyevestor-platform.

We bieden je de mogelijkheid om te investeren in lokale bedrijven (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-lokale-bedrijven/), in startups (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-startups/) en specifiek in bedrijven die bezig zijn met technologie.

Geloof jij in technologie en de razendsnelle ontwikkelingen die er plaatsvinden? Word aandeelhouder van die bedrijven. En beter dan dat, zorg er als ambassadeur voor dat je goed weet wat er speelt en betrokken bent bij de volgende ontwikkelingen.


Investeren in technologie bedrijven

Technologie is duur en de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Technologiebedrijven hebben veel geld nodig om hun plannen uit te rollen en op grote schaal van de grond te krijgen. Door de investeren in die bedrijven word je mede-eigenaar. Als aandeelhouder help je bij het realiseren van de gewenste groei. En lukt dat? Dan groeit jouw aandeel in het bedrijf mee, waardoor je er als investeerder bovendien ook financieel van profiteert.