Investing in beginnende bedrijven

Meer dan rendement

Investing in startingInvesteren in beginnende bedrijven

Hoe kun je investeren in beginnende bedrijven en daar een mooi rendement mee maken? Dat is de vraag die veel investeerders bezighoudt. En dat is logisch, al zou het volgens ons om meer dan dat moeten gaan.

Waarom zou je in een beginnend bedrijf investeren? En als je even niet denkt aan het potentiële rendement? Wij geloven in het sociale karakter van sharefunding. Je brengt samen met andere investeerders het kapitaal bij elkaar dat een bedrijf nodig heeft om de plannen voor de toekomst te realiseren.

Dus geloof jij in de doelstellingen, plannen en aanpak van een bedrijf? Zelfs bij een beginnend bedrijf kan het in dat geval een goed idee zijn om te investeren. Je breng samen met andere investeerders geld bij elkaar voor een nieuw of startend bedrijf. Dat doe je in de basis vanuit de overtuiging dat de plannen, doelstellingen en aanpak van die organisatie kloppen. En dat daar vervolgens mogelijk een mooi rendement bij hoort is dan natuurlijk mooi meegenomen.

Seabass Seabass is één van de eyeventures op eyevestor. In verschillende rondes sharefunden ze de fases van hun bedrijf dat duurzame, UV bestendige kinderkleding maakt van gerecycled zeeafval.

Nieuw en startend: dat betekent risico

Ondernemers zijn veelal goed in het verkopen van zichzelf, hun bedrijf en de plannen. Dat betekent dat er risico kleeft aan het investeren in beginnende bedrijven. Iedere ervaren investeerder zal je vertellen over de bedrijven die het helaas niet hebben gered. Waardoor de investeringen verloren zijn gegaan, iets dat erbij hoort.

Er bestaat geen garantie dat bedrijven hun doelstellingen realiseren, groeien zoals ze van plan zijn en zorgen voor een mooi rendement op jouw investering. Daarom creëren we bij Eyevestor graag een sterke band, tussen bedrijven en hun aandeelhouders. Of beter gezegd, de ambassadeurs die geloven in hun plannen.

MKB en blockchain: zorg voor spreiding

Wil je bijvoorbeeld investeren in beginnende bedrijven binnen het MKB (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-mkb-bedrijven/) of specifiek binnen blockchain (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-blockchain-bedrijven/)? Op ons platform leggen de bedrijven uit wat ze van plan zijn, hoe ze de toekomst zien en welke doelstellingen ze willen realiseren.

Jij word niet zomaar aandeelhouder, het bedrijf zal als missie hebben om je als ambassadeur te hebben van hun plannen. Dus geloof je in de visie en het verhaal? Door goed te spreiden over meerdere bedrijven beperk je het risico. De kans word groter dat je in ieder geval investeert in een paar bedrijven die jouw geloof waarmaken.

Investeren in beginnende bedrijven

Wij helpen je online te investeren in beginnende bedrijven. Dat doe je vanuit heldere informatie over de plannen, visie en doelstellingen. Dus is dat iets waar je in gelooft? Leer de ondernemer kennen, volg het bedrijf op de voet en zorg er via sharefunding bij dat je samen met andere investeerders het kapitaal bij elkaar brengt dat er nodig is.