Investeren in bedrijven

Wat zijn de opties?

Investeren in bedrijven

Hoe kun je investeren in bedrijven? Je zou via de grote (online) brokers aandelen of afgeleiden daarvan kunnen kopen. Het maakt je een anonieme investeerder, die probeert een aantrekkelijk rendement op de inleg te maken.

Bij Eyevestor geloven we in investeringen, al is dat op een andere manier. Wij bieden kansen voor sharefunding. Dat betekent dat je een bedrijf vindt om in te investeren, omdat je gelooft in de visie, doelstellingen en plannen om die te realiseren. Het vergroot jouw betrokkenheid bij de ondernemer en de onderneming, zodat je een ambassadeur wordt in plaats van een anonieme investeerder.

Het is veel leuker te investeren bedrijven waar je in kan bijdragen aan hun succes door klant te zijn!

Wat zijn de beste bedrijven om in te investeren?

Sharefunding biedt je de kans om te investeren in de beste bedrijven die er zijn. Wat die beste bedrijven zijn is overigens aan jou. Dus wil je geld investeren in bedrijven? Doe dat in de bedrijven waarin je gelooft.

Geloof je in de visie die een ondernemer heeft? In de doelstellingen die zijn gesteld en het plan dat er ligt om die te realiseren? Dat zou een uitstekende basis kunnen zijn om een investering te doen. Je weet wat het bedrijf van plan is, hoe de zaken er op dit moment voor staan en wat je kunt verwachten.

Hoeveel je ook gelooft in de onderneming je moet ook de mogelijkheid hebben om weer te verkopen of meer te kopen

De hoge mate van betrokkenheid maakt het automatisch de beste bedrijven om in te investeren. Je zit dicht op de bal, zodat je privé kunt investeren vanuit een sterke verbondenheid met de ondernemer en de rest van het bedrijf.

Fish tales Fish Tales heeft in haar eerste ronde €1 miljoen euro gesharefund door 568 mede-eigenaren

Privé investeren: word ambassadeur

Wij helpen je privé te investeren in bedrijven waarin je gelooft. Je wordt daar ambassadeur, als mede-eigenaar op basis van sharefunding. Dus zoek jij een manier om te investeren in startups (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-startups/) en bijvoorbeeld in MKB-bedrijven (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-mkb-bedrijven/)? Wij bieden je die mogelijkheid, samen met andere investeerders die in het verhaal geloven.

Investeren in bedrijven

We helpen je te investeren in bedrijven die heel duidelijk voor ogen hebben wat ze van plan zijn. Ze delen hun visie en proberen daarmee vanuit sociale verbondenheid zoveel mogelijk kapitaal aan te trekken. Het vormt de basis van sharefunding, waarmee jij zowel aandeelhouder als ambassadeur van een bedrijf wordt.