Event, ervaring met sharefunding

Zomerborrel ZO! Utrecht Business: sharing, funding, liking

Hooge vuursche Hooge Vuursche - zo!-utrecht


Schrijf je onderstaand in als je op de hoogte wilt zijn voor een volgende:


Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche tussen Hilversum en Baarn.

Datum en tijd: De Zomerborrel start op 3 juli om 15.00 - 18.00

Sharefunden® is veel meer dan alleen geld ophalen voor uw onderneming. Hoewel het bij elkaar brengen van kapitaal ophalen uit eigen vermogen met investeerders vaak de eerste behoefte is, gaat het ook over het bouwen van een gemeenschap, het bevorderen van betrokkenheid.

Daar komen meerdere type aandeelhouders en meerdere transactietypes bij kijken om het mogelijk te maken de gehele levenscyclus van de relatie en het aandeel te faciliteren. Eyevestor biedt dit uniek. En dat noemen we Sharefunding (met een ®).

Tijdens het event vertellen verschillende organisaties waarom zij voor Sharefunding® by Eyevestor hebben gekozen, over hun huidige of opkomende sharefundingcampagnes en wat hun ervaringen zijn. Zo zullen de volgende ondernemers hun ervaringen delen: ByAr, European Sleeper, Happy Soaps, Pelviz, Onwine, SharePeople, Green Caravan.

Ook zullen Eyevestor Sharefunding® Partners Funding Masters en Incredible Ventures vertellen over alle aspecten die bij het sharefundingproces komen kijken.

De volgende onderwerpen zullen daarbij zeker aan bod komen:

-> Contact leggen met belanghebbenden: Sharefunding gaat over het creëren van relaties met mensen die uw bedrijf willen zien groeien. We laten zien hoe u deze relaties kunt opbouwen en onderhouden om een gemeenschap van supporters rond uw idee of bedrijf te vormen.

-> Bouwen met eigen geld, niet met schulden: Sharefunding gaat over het gebruik van geld dat door anderen in uw organisatie wordt geïnvesteerd, in plaats van geld te lenen. We zullen uitleggen hoe dit uw bedrijf kan helpen groeien zonder de druk van terugbetalingen.

-> Controle over het financieringsproces: Met sharefunding heeft u meer invloed op wie er in uw organisatie investeert en hoe het geld wordt gebruikt. We zullen u laten zien hoe u de controle kunt behouden zonder dat u een expert hoeft te zijn op het gebied van financiering.

Of u nu een dromer, een starter of een gevestigde ondernemer bent, kom langs op dit event en leer hoe sharefunding uw idee of bedrijf vooruit zal helpen. Dit is uw kans om de wereld van financiering op een begrijpelijke en toegankelijke manier te ontdekken.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons event!

Aanmeldlink event: https://www.utrechtbusiness.nl...