Geld investeren in lokale bedrijven

Hoe pak ik het aan?

Investeren in lokale bedrijven

Investeren in lokale bedrijven: hoe pak je dat aan? Via de bekende (online) brokers investeer je moeiteloos in de grootste technologiebedrijven, een complexe aandelenindex of grondstoffen zoals goud. Hoe vind je de lokale bedrijven die op zoek zijn naar kapitaal om mee te groeien?

Bij Eyevestor geloven we in een sterke band tussen aandeelhouders en de bedrijven waarin ze investeren. Of beter gezegd, tussen die bedrijven en hun ambassadeurs. De hoge mate van betrokkenheid schept een band. Je weet wat er speelt, kent de doelstellingen van het bedrijf en helpt met jouw investering die doelen te bereiken.

Hoe leuk is het om geïnvesteerd te zijn in de lokale winkel waar je winkelt?

Hoe werkt het?

Wij helpen je te investeren in lokale bedrijven. Dat zijn soms kleine bedrijven (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/geld-investeren-in-kleine-bedrijven/), soms specifiek technologie bedrijven (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-technologie-bedrijven/) of heel andere organisaties. Het aanbod is breed, omdat we er als platform zijn voor ieder bedrijf dat gelooft in sharefunding.

Wij bieden jou de mogelijkheid om te investeren in lokale bedrijven, zowel bij jou in de buurt als in de rest van Nederland. Het zijn start-ups, scale-ups en andere bedrijven. Allemaal zoeken ze naar meer kapitaal, in ruil waarvoor ze jou graag mede-eigenaar maken van hun organisatie.


Intersport De loklale intersport Zierikzee van Bas is gesharefund door de lokale gemeenschap

Investeren in lokale bedrijven

Door te investeren in lokale bedrijven ben je betrokken bij de plannen, doelstellingen en ontwikkelingen. Het geld gaat om in de lokale, regionale of landelijke economie. En verdwijnt niet naar een ver buitenland, waar je er het zicht makkelijk op verliest. De hoge mate van betrokkenheid schept een band, waardoor je het bedrijf waarin je investeert daadwerkelijk leert kennen en ondertussen helpt te groeien.