Geld investeren in kleine bedrijven

Waar moet ik beginnen?

Geld investeren in kleine bedrijven

Hoe kun je geld investeren in kleine bedrijven, het liefst dicht bij je in de buurt? Zowel in Nederland als specifiek bij jou in de regio zijn er organisaties op zoek naar kapitaal. Ze hebben plannen, willen groeien en vragen om geld voor de volgende ontwikkelingen die ze willen doorvoeren. Jij kunt daaraan een bijdrage leveren.

In ruil daarvoor word je mede-eigenaar. Of beter gezegd, ambassadeur van het bedrijf. Door geld te investeren in kleine bedrijven raak je automatisch meer betrokken dan als anonieme aandeelhouder van een grote en logge organisatie.

Bijzonder heusden Bijzonder Heusden is de lokale eyeventure van Heusden. Een initiatief van de lokale bakker, Bakkertje Deeg

Welke kleine bedrijven zijn er?

Dus, wil je investeren in kleine bedrijven of in nieuwe bedrijven? Het gaat om Blockchain bedrijven (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-blockchain-bedrijven/), lokale bedrijven (https://www.eyevestor.com/educatie/investeerders/investeren-in-lokale-bedrijven/) en andere ondernemers met duidelijke doelstellingen.

Wij helpen je die bedrijven te vinden, gewoon via ons online platform. Je vindt kleine en grotere bedrijven om geld in te investeren. Dat doe je op basis van sharefunding, dus door met een grote groep investeerders het kapitaal bij elkaar te brengen dat de onderneming nodig heeft. We creëren een hoge mate van betrokkenheid, zodat je weet wat de doelstellingen zijn en welke ontwikkelingen er spelen.

De bedrijven ondernemen transparant, hebben duidelijke doelstellingen en zoeken naar ambassadeurs die geloven in de plannen die zij voor de toekomst hebben. Er ontstaat een sterke band, waarmee jij zicht houdt op de investering die je doet.

Tip: wil je het risico van jouw investeringen spreiden? Investeer in meerdere kleine bedrijven. Dat kan al vanaf een paar honderd euro per investering. Op die manier loop je een relatief lager risico, terwijl je op basis van sharefunding een groot aantal bedrijven helpt om hun doelen te realiseren.

In welk favoriete restaurant ga jij eten als je mede-eigenaar bent in één?

Think big shop small hello@eyevestor.com. We horen graag van je!


Geld investeren in kleine bedrijven

Je kunt online geld investeren in kleine bedrijven en nieuwe bedrijven bij jou in de regio. Of in ieder geval in Nederland, zodat de betrokkenheid groter is dan corporaties aan de andere kant van de wereld. Wij zorgen ervoor dat je weet waarin je investeert, omdat de lijntjes kort zijn.

Dus zoek je een manier om lokaal of specifiek klein te investeren? Bij ons op het platform vind je de bedrijven die op zoek zijn naar kapitaal. Ze delen daarvoor duidelijke plannen. Wij bieden je de mogelijkheid om aandeelhouder en ambassadeur te worden, waarmee je een hoge betrokkenheid ervaart bij het bedrijf waarin je investeert. En lukt het dat bedrijf om de doelstellingen te realiseren? Als mede-eigenaar profiteer je financieel van de groei. Kleine bedrijven hebben nog veel ruimte om te groeien, waardoor dat een mooi rendement kan opleveren.