Eyevestor events

Schrijf je in voor de volgende
Schrijf je onderstaand in om op de hoogte te zijn voor een volgend event:

Bekijk de re-cap van het laatste event hier en schrijf je in voor de volgende.

Eyevestor organiseerde in samenwerking met Kasteel de Hooge Vuursche en ZO! Utrecht Business op 3 juli 2023 een Zomerborrel, met als thema: De kracht van Sharefunding®️

Verschillende ondernemers deelden hun ervaringen (en successen) die zij recent hebben opgedaan met Sharefunding®️.

Onderwerpen als community-building, kapitaalverwerving zonder schulden en controle over het financieringsproces stonden centraal en het werd daarmee een heel inspirerende middag.

Eén van onze Eyevestor-partners, waren erbij; Incredible Ventures, en deze gaf diepgaande inzichten in alle facetten van het sharefundingproces, waarmee het heel duidelijk werd, dat Sharefunding®️ veel meer inhoudt dan alleen kapitaal ophalen.

Alle sprekers benadrukten de cruciale rol van het bouwen van een gemeenschap en het bevorderen van betrokkenheid via Sharefunding®️.

Ook benoemden zij de voordelen van het opbouwen van kapitaal via aandelen (in plaats van leningen), wat ondernemers in staat stelt te groeien zonder de druk van terugbetalingen.

Een belangrijke boodschap was bovendien dat Sharefunding®️ ondernemers meer zeggenschap geeft over het financieringsproces door zelf te kiezen welke personen en organisaties er in hun onderneming (mogen) investeren en hoe het geld wordt ingezet; daar hoef je dus geen financieringsexpert voor te zijn!

Als conclusie werd benadrukt dat Sharefunding®️ bovenal lifecycle financiering mogelijk maakt. Dit betekent dat het niet alleen gaat om het initiële kapitaal, maar ook om het beheren en faciliteren van de gehele levenscyclus van de relatie met aandeelhouders en het aandeel zelf. Dit aspect van Sharefunding®️ werd als bijzonder waardevol ervaren.

Een grote dank aan alle deelnemers (circa 100 pax publiek!), partners en sprekers voor het uitwisselen van jullie kennis en het belichten van de veelzijdigheid en kracht van Sharefunding®️