EyeSparkAcademy

Waar het brein ondernemen en investeren voedt

Word een succesvoller ondernemer / investeerder via onze splinternieuwe EyeSparkAcademy!

Eyevestor en Sparkwise introduceren EyeSparkAcademy, een innovatieve leeromgeving gericht op het verbeteren van ondernemers- en investeringsvaardigheden.

Dit initiatief streeft ernaar een ecosysteem te vormen dat ondernemers en investeerders empowert om hun doelen te overtreffen.

Een natuurlijke evolutie op Eyevestor's missie om een ecosysteem te cultiveren voor ondernemers, partners en hun investeerders, en voor Sparkwise's doel om individuele vaardigheden te maximaliseren.

“Investeerders en ondernemers in hun kracht te zetten, daar gaat het om!"

EyeSparkAcademy biedt een unieke benadering die niet alleen zakelijke kennis verrijkt, maar ook persoonlijke groei stimuleert, met de overtuiging dat zakelijk succes begint bij persoonlijke ontwikkeling.

Braintree
Je bent je breinboom - AI gegenereerd


De academy nodigt de groeiende Eyevestor-community van 100+ ondernemers, partners en 30.000 investerende gebruikers uit voor Masterclasses en workshops, gericht op direct toepasbare kennis voor zowel persoonlijke als professionele verbetering.

Met een doelstelling om te groeien naar 100.000 gebruikers, benadrukt de academy het belang van aandelenparticipatie en de waarde van een inclusieve aandeelmaatschappij.

Meld je aan bij EyeSparkAcademy en investeer in je toekomst, terwijl je bijdraagt aan een groeiende gemeenschap van geïnformeerde ondernemers en investeerders.

Persoonsgegevens

“Als je als mens in balans bent vanuit jouw unieke biologische drijfveren zal je automatisch succesvol zijn in al je keuzes – dus ook op zakelijk gebied.”

“Onze post HBO-opleiding richt zich niet alleen op zakelijke vaardigheden, maar op de volledige ontwikkeling van jou als mens. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat wij geloven dat als jij als mens in balans bent vanuit jouw unieke biologische drijfveren, je automatisch succesvol zult zijn in al je keuzes – dus ook op zakelijk gebied.” zegt Eddie Tjon Fo van Sparkwise.

Schrijf je alvast in en we houden je op hoogte van het EyeSpark programma en wanneer Masterclasses en Workshops zullen plaatsvinden.

Nieuw: Nieuws

In aanvulling tot ons educatieve aanbod zullen we relevant nieuws gaan verstrekken met het doel om bewustzijn en verbondenheid te versterken binnen de Eyevestor ondernemers en investeerders.

Ook hier is het doel MKB-aandeelhouderschap te bevorderen, een gebied dat tot nu toe zowel in de praktijk als academisch onderbelicht is gebleven.

Op het nieuwe Nieuws segment zullen LinkedIn berichten van de eyeventures getoond worden. Verder zullen er economische en MKB-gerelateerde RSS-feeds zijn het derde segment zal gaan over educatieve video's m.b.t Eyevestor, investeren en crowd- en sharefunden.

Voor ingelogde gebruikers is Nieuws te vinden bij Ontdek waar je ook Offers en Events vindt. Offers zijn de speciale aanbiedingen van eyeventures aan Eyevestor gebruikers. Bij Events vindt je relevante evenementen voor ondernemers en investeerders, inclusief de EyeSparkAcademy masterclasses en workshops.

We moedigen iedere Eyevestor gebruiker aan tot het uitnodigen van familie en vrienden om gebruikersaccounts te creëren en zo een cultuur van actief aandeelhouderschap en investering in vertrouwde ondernemingen te bevorderen.

Persoonsgegevens