Pricing voor bedrijven: Evenementskosten

Hoe meer evenementen hoe beter het met je bedrijf gaat, als je het goed doet!

Eyevestor is zoveel meer dan een crowfunding- of fundingplatform. Het is de oplossing voor de gehele levenscyclus. Wij noemen dat sharefunding®. We zijn het sharefunding en engagement platform.

Met je mede-eigenaren ben je een lange termijn relatie aangegaan. Iedereen houdt van vrijheid om te bewegen. Zodoende is niet alleen instappen eenvoudig en laagdrempelig maar ook het kunnen uitstappen een belangrijke mogelijkheid die wij aan je bieden.

Maar ook het communiceren, betrekken en verbinden, zodat je een optimale relatie opbouwt doe je op Eyevestor.

Ons platform geeft je talloze mogelijkheden. Dat vertaalt zich in veel functies en keuzes. En ook in evenementen die bij jullie relatie komen kijken. Zoals een nieuwe ronde starten, nieuwe certificaten uitgeven en meer. Op deze pagina vind je verschillende evenementen en hun bijbehorende kosten.

Eyevestor Sharefunding® Partners zijn er om je in dit proces en de mogelijkheden te begeleiden. Ga vooral ook met hen in gesprek.
Evenement gerelateerde kosten zijn kosten die aangerekend worden wanneer hier specifiek om gevraagd is of wanneer van toepassing bij het evenement. Bij livegang van de eyeventure zijn de Eyecon Issuance, EBI en EGC al inbegrepen bij de eenmalige livegang kosten.


Eyecon Issuance / Burn

€ 150,-

Om nieuwe eyecons uit te geven (Issuance) of ongebruikte eyecons uit het depot te verwijderen (Burn), moet worden geverifieerd dat de uitgifte/burn een juridische basis heeft.


Essentiële Beleggingsinformatie (EBI / KIIS) Controle

€ 350,-

Om een publieke sharefunding campagne te doen, is het een vereiste dat Eyevestor valideert dat je Essentiële Beleggingsinformatie (EBI) compleet en gemakkelijk leesbaar is. Je eerste KIIS-review is inbegrepen bij je abonnement. Aanpassingen na de review en volgende KIIS-reviews worden gefactureerd. KIIS (Key Investment Information Sheet) is de Engelse benaming van de EBI (Essentiële Beleggingsinformatie)

Een publieke sharefunding campagne is door de regelgeving bepaald wanneer een fundingronde aan meer dan 150 personen toegankelijk is.


Escrow

1% (minimum € 350,-)

Escrow betekent dat de ontvangen gelden op een derdengeldenrekening komen te staan alvorens ze doorbetaald of teruggestort worden. Bij terugstorting worden gelden kosteloos teruggestort aan de investeerder. Escrow gerelateerde kosten zijn geen transactiekosten. Escrow kosten zijn geen transactiekosten. Bij escrow doorbetalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht en gelden enkel de gebruikelijke transactiekosten. Escrow terugstorting gelden niet bij terugstorting wanneer een niet-ervaren belegger binnen de vier dagen terugstorting activeert. De kosten zijn over de gehele transactiewaarde van de gelden in partner escrow.


Partner Escrow

5% (minimum € 1.000,-)

Partner Escrow betekent dat de transactie tussen de investeerders en de eyeventure succesvol afgerond zijn. Echter dat de doorstorting volgens overeenkomst niet in geheel naar de eyeventure gebeurt tot aan bepaalde overeenkomstige voorwaarden of doelstellingen voldaan zijn. De kosten zijn over de gehele transactiewaarde van de gelden in partner escrow. Indien teruggestort dient te worden aan de investeerders gebeurt dit middels buy-back en gelden transactiekosten.


Partner Charges

€ 350,-

Partner charges zijn transactionele succes fees die, volgens overeenkomst, toegepast kunnen worden. Partner charges worden separaat bij doorstorting ingehouden en zijn achteraf te factureren door de derde partij op basis van de gesloten tri-partite overeenkomst. De kosten zijn voor de opzet.


Eyecon Split & Check

€ 3,50 / rekening

Een eyecon split of reverse split draait om het aantal rekeningen. De betreffende issuance of burn is erbij inbegrepen. Er geldt een minimum van €350,-. Om een split te doen, moet er getoetst worden dat de split een juridische basis heeft en aan alle regels wordt voldaan. Vervolgens moet er per rekening het juiste aantal eyecons proportioneel toegekend of onttrokken worden.


Eyecon Governance Check

€ 350,-

We (her)valideren of de eyeventure en de eyecon in overeenstemming zijn met de juridische opzet en vertegenwoordiging.Eyecon Governance Check

€ 350,-

We (her)valideren of de eyeventure en de eyecon in overeenstemming zijn met de juridische opzet en vertegenwoordiging.


CLA Conversie

€ 3,50- / rekening

Een CLA-conversie kan je zelf doen. Wil je liever dat wij het doen dan kan dat. Er geldt een minimum van €350,-. Het betreft het alloceren van eyecons naar de personen wiens lening geconverteerd wordt naar eigen vermogen. Als je dit vanuit een CLA eyeventure doet dan zullen we ook de eyecons transfereren naar het depot van de CLA eyeventure. Als het een nieuwe uitgifte betreft dan is dat separaat.


Distributies

€ 250,- + 1%

Voor uitkeringen als dividendbetalingen in eyecons of in geld. Het kan ook andere Corporate Events (CE's) betreffen. CE’s zijn evenementen die zijn geïnitieerd door de eyeventure en die de status van de door dat bedrijf uitgegeven eyecons zal wijzigen. Aan een CE gaat eigenlijk altijd een (Bijzondere) Algemene Vergadering vooraf.

Er zijn verplichte en vrijwillige events. Verplichte events zijn van invloed op alle aandeelhouders. Een voorbeeld van een verplichte bedrijfsgebeurtenis is een contant dividend. Vrijwillige events, zoals de naam al doet vermoeden, je krijgt de keuze om deel te nemen. Een voorbeeld is een overnamebod. Of een keuze voor dividend in eyecons (stockdividend) of in cash.


Eyevestor Ready Analysis

€ 500,-


Het hoeft niet. Het mag wel. De Eyevestor Ready Analysis is onze kijk op jouw Eyeventure. We beoordelen elk tabblad vanuit de ogen van een investeerder. Je krijgt een rapport van ons waar je vervolgens mee kan doen wat je wilt. We kijken naar je waardering en plannen. Uiteindelijk geven we je onze persoonlijke mening of we wel of niet bereid zouden zijn, op persoonlijke basis, om te investeren. Waarom wel of waarom niet? De Eyevestor Ready-analyse is onze mening en geen investeringsadvies en is ook niet bedoeld gepubliceerd te worden zonder onze toestemming. We nemen het serieus want jouw succes is ons succes. Nog slimmer is om met de juiste Sharefunding® Partner in zee te gaan. Dan is die je sparringpartner gedurende je Eyevestor Ready en Sharefunding traject.


Alle bedragen zijn excl. BTW. Over transacties wordt geen BTW geheven.

CLA eyeventure

Zie opmerking

Gebruik je eerst een CLA eyeventure dan gelden in principe dezelfde kosten als voor de andere plannen. Je krijgt 50% korting op de abonnementskosten, zodra je ook een tweede eyeventure hebt en je CLA eyeventure converteert.

Meerdere eyeventures & branded label

Zie opmerking

Wil je als fonds of om andere redenen meerdere eyeventures tegelijk te beheren of een eigen branded eyeventurespagina omgeving hebben, neem dan contact op met ons.


Alle bedragen zijn excl. BTW. Over transacties wordt geen BTW geheven.Naar Pricing voor bedrijven, voor de eyeventure.